fredag 28 mars 2008

Camp Active


I onsdags så drog vi iväg ett gäng boråsare för besöka det nya byggda Camp active. Stället är som ni kanske redan hört talas om har en jävligt liten och kompakt park och och en lokal med massa studsmattor och en foam pit.

Vi lämnade borås 8 på morgonen för att vara där vid 10 tiden för det var ände runt 15 mil nånsting. När vi kom dit blev vi runt visade av stället ägare vid namn Lennart (tror jag) som var hur schyst och trevlig som helst. Han visade os våra rum där vi skulle sova och vart matsalen och parken var. Efter en halvtimma hade alla skyndat sig ut i parken för att börja köra, och kön för att hoppa foam pit blev med en gång lång. Mitt första hopp var man ju bara tvungen att göra en backflip vilket så skedde. landade utan problem, men när jag landat blev jag sjukt förvånad att det var verkligen så mjukt så att det skulle inte göra ont hur cpigt man än landade. Det jobbigaste var nu bara att komma upp hur skummgummi gropen, varje gång man kom upp var man sjukt ut pumpad. Vi körde nu hela dagen fram till 9 på kvällen förutom när vi käkade lunch vid 3 tiden. Måste även nämna att maten vi fick där var sjukt god. Rikigt gött med husmanskost istället för att käka skräpmat som det brukar bli när man drar iväg nån stans. Fram mot kvällen var vi sjukt trötta allihop, och vi aslutade kvällen uppe på rumet med några bmx filmer på laptopen.

Nästa dag hade jag ingen enegri alls, hade träningsverk och sjukt ont i mn cp fot så det blev inte så mycket producerat mer än att ta lite bilder och driva om kring. Vid 5 tiden blev det hemfärd och vi sa hej då till Nisse och Micke som jobbar där, sen vart det 2 timmar hemfärd lyssnades till Old crow och Johnny cash.




5 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

jävlar är det en flipwhip du smiskar till med?

28 mars 2008 kl. 16:53  
Blogger Olla sa...

aha , klart det är :D hahha SMISK!

28 mars 2008 kl. 17:47  
Anonymous Anonym sa...

keep street street or take a walk in the park...

28 mars 2008 kl. 20:30  
Anonymous Anonym sa...

hehe, vad sägs om Word. De har rättstavnings program. Men fan va ball, vi får hyra det igen någon gång innan sommaren.

30 mars 2008 kl. 11:35  
Anonymous Anonym sa...

jo, jag är på, lätt värt ett till besök!

31 mars 2008 kl. 21:55  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida