fredag 3 april 2009

Smith

Problemet med mig är att om jag tycker något är riktigt bra eller häpnadsväckande har jag svår att glömma det. Man kan ju tro att många webvideos försvinner ut i cyberrymden. Inte hos mig. Jag lägger vartenda en på minnet. Nästan i alla fall. Här är en video jag tycker är sjukt fet. Jag tror smithgrinds är på väg att bli ett innetrick igen. Låt er inspireras


Jared Smithford from Tazz Hernandez on Vimeo.

6 kommentarer:

Blogger Jep Hep sa...

När var smithgrinds ute?

3 april 2009 kl. 22:25  
Blogger sh0er sa...

Den är sick!

3 april 2009 kl. 23:20  
Blogger Badjo sa...

Förra året regerade tuck no handers och luc-e. Kan inte säga att det var ett innetrick då. Men hos mig står det alltid i hög kurs. Säger bara Lino Gonzales - Can i eat. Mästaren på smith på runda hand rails.

4 april 2009 kl. 03:01  
Blogger Jep Hep sa...

Luc-e's är fortfarande på, så länge nån gör dom i Sverige. Svedala, ett år på efterkälken med allt...
Men ok då, Luc-e combos är på iaf

4 april 2009 kl. 19:33  
Anonymous beach sa...

Visst är det jävligt coolt att lägga massa feta trick ur en smith, men just den grejen när man lärt sig dra en bunny ur en smith och helt plötsligt kan göra vad som helst ur den, så är det inte så häpnadsväckande längre. Lång kille med kort cykel gör att själva momentet blir enkelt(som att ha en lång hävarm). Missförstå mig rätt men jag blir inte så imponerad när jag tänker efter. Om något år kommer varannan snubbe göra smith till tailwhip och då är det sjukt inne men tyvärr inte så speciellt imponerande längre. Sad but true. Fast sånt borde man igentlingen inte bry sig om. Det som är kul är kul helt enkelt.

5 april 2009 kl. 20:36  
Blogger Jep Hep sa...

det är ju det som ser så skumt ut, att han dra upp den på bakslangen så jävligt och sen blir det ett bunnyhop ur den... men men, det där är skills ftw!

5 april 2009 kl. 21:45  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida