torsdag 5 februari 2009

Domän!

Betalar man inte för sin domän har man ingen hemsida. Nu är domänen betald allt är frid och fröjd. För uppdatera er om läget i Göteborg så har följande hänt. Jonny Pitt aka Jens Lindberg har varit i stan i ett par dagar. Manliga aktiviteter i form av bärsa och äta på kellys samt en jävla massa friterande har skett. Jens själv förnekar dock att det ens existerat någon fritös att fritera med. Hans doft talar dock för någonting helt annat.

Jon är nu mera som alla vet 30 år och David Öst har för andra året i rad varit med och arrangerat Chalmers Big Jump Open som var en hit trots att det inte var bmx.

Lilac har fortfarande t-shirtar till salu så unna er, bara 150 pistoler! Beställningar görs via mrsurfboy@hotmail.com eller så köper man sin tröja på Child. Det går även bra att skicka mail till Johan angående tröjorna om man vill ha en samtidigt som man beställer på Child.

Annars då och så vidare?

Jo Andreas Olla arrangerar stolt klubbmästerskap i boråshallen för chippar och gubbar i alla åldrar. Sista helgen i februari vill jag minnas att arrangemanget tar plats.

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Jepp, det blir ännu ett år av Ctrl som rapporterar från Sveriges Streetmecka. Ohh heliga Göteborg!

5 februari 2009 kl. 10:32  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida